Maj

 
 
Det är vår i luften och i flera träd kan man ana några löv krypa fram och gräsmattorna blir bara grönare för varje dag. Ja, det är vår. Sommaren är snart här, snart är skolan slut.
Jag har en (!!!) bild kvar att måla i mitt projektarbete. Imorgon ska jag till skolan tidigt för att scanna in dem för att sedan maila dem till print & media och nästa måndag ska jag dit för ett provtryck. Shit. Det är snart färdigt. Och jag kommer faktiskt bli färdig. 
 
Annars då? 
Jag bor nu mera på liljansberget med pojkvännen. Det är helt underbart. Vi bor på bottenvåningen, suterräng plan med en skogsdunge precis utanför. Eller en liten gårdsplats och gräsmatta finns givetvis också. Vi får kvällssol och det blir dundervarmt när man sitter mot väggen och läser eller vad man nu vill. Och jag har suttit där ute och planeterat en massa växter och kryddor, solat och målat. Varje morgon går jag även ut till busken som omringar uteplatsen och kollar hur det går för de små små löven att krypa fram ur skalet, sakta går fram men framåt går det.  Ja, gott folk. Jag har det rätt bra nu till skillnad från de senaste veckorna av en ständig klump i magen av stress och ångestkvällar. Jag är för tusan snart färdig. Med allt! Sen börjar livet. Och jag kommer ha tid att fota och redigera bilder igen. Måla orelaterat till något. Ligga på baksidan och sola med en bok i handen. Andas ut.
Kram.

Kommentarer
janne säger:

Härligt att höra!
Vill se slutresultatet.
Något som roar dig?

http://www.youtube.com/watch?v=xCwLirQS2-o

2013-05-05 | 22:38:53
Britt Johanne Farstad säger:

Snart nytt liv för oss alla tre :-)

Du har varit så otroligt flitig och uthållig. Ser fram mot utställningen! Kram!

(Ta gärna med min kamera på torsdag btw - måste börja fota och i Oslo är ett bra tillfälle!)

2013-05-06 | 21:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...