Jag älskar dig, Sommar.

 
Himlans trött och så glad över denna fantastiska, händelserika helg. Träffat Julia och Marcus, vi drack vin och hängde på baksidan med vattenpipa och musik. Köpte pizza, kom tillbaka och gick sedan till mariehemsängarna och kollade på soluppgången. I7miljöpratdag åkte jag, Fredrik, Johanna och Peter ut till Vänforsbäck och var på något hippieevent (typ) där det var musik/miljöprat/marknad/cirkusövningar... Ljuvligt väder och solbrännan tar sig. Ikväll har jag pluggat lite, åkt oh hälsat på bror och hans gäng en stund och drog sedan vidare till Saga som firade 19 år. Nu ska jag sova och imorgon blir det stuga och plugg- förhoppningsvis i solen.
 
 
 
Kram.

Dreams

Jag vill så mycket. Jag vill ha ett lungt sommarlov, en god fortsättning efter det, och fortstättningen efter det ett lugnt men äventyrligt liv. Men det är svårt att börja någonstans.
 
Jag vill resa på Nilen genom Egypten.
 
Jag vill bygga mitt egna självförsörjande hem.
 
Jag vill resa till Kina och se detta.
 
Jag vill känna.
 
Jag vill utvecklas och kunna måla allt vackert.
 
Jag vill uppleva och upptäcka nya vackra platser.
 
Jag vill bli en bättre och mer seriös fotograf, jag vill plugga och bli sjuksköterska, jag vill bli konstnär och mamma.  Tid kan vara så svårt att få, men det ska gott räcka. Jag vill så mycket och jag ska även nå dessa mål. 
 
Bilder från min tumblr.

Ikväll

Ikväll smäller det. Vernissage kl. 19:00 i Folkets Hus foajé. Ni som bor i Umeå kan ju komma och säga hej, den hänger också uppe till den 27 Maj.
Kram!

Oslo

 
Det har varit en helt otroligt fin helg i Oslo med mina favvomänniskor. Vi har hunnit gå runt staden en del, och träffat släkt och ätit massor med mat. Levt en helg med lyx kan man säga. Har bott hemma hos en av mammas vänner och vi åkte även på segeltur med honom på lördagen och åt på en resturang på en ö som var ca det godaste någonsin. Så himla nöjd. Älskar Norge, seriöst. Mitt framtida hemland tro? Inte helt omöjligt. :)
Jag har massor med bilder men de flesta är fotade i raw och på denna dator kan jag inte redigera dem för mitt ps är för gammalt så det får bli senare. Har dock sovit väldigt dåligt så dör ju tröttdöden nu -så god natt. Kramar och hoppas ni gillar bilderna ^^.

Jewelry

 
I veckan har har sprungit runt på olika kappahl för att hitta fler av dessa armband. 10:- styck och man kan använda dem till ca allt för de är som långa trådar med pärlor på. Man kan då ha dem som armband (ofc), hårband, fotlänkar, ha runt midjan exempelvis.. Jag är asnöjd i alla fall. Jag köpe 4 st lila med guldfärgade pärlor, och 4 st med turkosa pärlor. Wieo, nu behöver jag aldrig mer handla smycken, tihi. Förrutom örhängen då. Örhängen kan jag aldrig få nog av. ^^
 

Lycka

Canon eos 60d + sigma 30mm f/1.4
 
Mitt projektarbete är till slut färdigt mina vänner. Färdigt. Finito. Har skickat in bilderna till tryck nu, även köpt ramar till utställningen så nu är det bara att låta tiden gå ungefär. En sådan lycka, sådan härlig suck av lättnad och självrespekt. Just för att det är färdigt, jag har lyckats.
Men jag är så trött. Så fruktansvärt trött. 
Jag sitter just nu på skolan bakom en fet oljemålning som måste bli färdig men jag tycks inte kunna lyfta penseln. Den är ju så ful. Inte alls som jag vill att den ska se ut. Eller är den det? Är det så jag hade tänkt från början att den skulle se ut? ... Det är nog det. Det var en dum tanke. Åh jag är så jävla less. Studenten, kom nu. Trolla fram alla missade skoluppgifter och låt mig bara slippa. Vi gör en deal. Du gör det åt mig så kan du be mig om vad som helst i gentjänst. Nu vet jag dock inte vad det skulle kunna vara, men allt och alla behöver ju något. 
 
Jag och min familj åker till Oslo i natt och det ska bara bli så jädrans förbannat otroligt härligt. Norge. Vad jag har saknat dig. Jag ska fota, klä mig fint, kanske segla och andas in den där härliga friska luften av fjordvatten och skog som norge erbjuder. Jag lovar, jag är lycklig. Så himla lycklig. Men så satans trött. 
 
Återkommer efter helgen med fina bilder, ha en asskön långhelg nu. Kram.

Maj

 
 
Det är vår i luften och i flera träd kan man ana några löv krypa fram och gräsmattorna blir bara grönare för varje dag. Ja, det är vår. Sommaren är snart här, snart är skolan slut.
Jag har en (!!!) bild kvar att måla i mitt projektarbete. Imorgon ska jag till skolan tidigt för att scanna in dem för att sedan maila dem till print & media och nästa måndag ska jag dit för ett provtryck. Shit. Det är snart färdigt. Och jag kommer faktiskt bli färdig. 
 
Annars då? 
Jag bor nu mera på liljansberget med pojkvännen. Det är helt underbart. Vi bor på bottenvåningen, suterräng plan med en skogsdunge precis utanför. Eller en liten gårdsplats och gräsmatta finns givetvis också. Vi får kvällssol och det blir dundervarmt när man sitter mot väggen och läser eller vad man nu vill. Och jag har suttit där ute och planeterat en massa växter och kryddor, solat och målat. Varje morgon går jag även ut till busken som omringar uteplatsen och kollar hur det går för de små små löven att krypa fram ur skalet, sakta går fram men framåt går det.  Ja, gott folk. Jag har det rätt bra nu till skillnad från de senaste veckorna av en ständig klump i magen av stress och ångestkvällar. Jag är för tusan snart färdig. Med allt! Sen börjar livet. Och jag kommer ha tid att fota och redigera bilder igen. Måla orelaterat till något. Ligga på baksidan och sola med en bok i handen. Andas ut.
Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...