Äventyra med denna

Canon eos 60d + Sigma 30mm f/.14
 
Älskar att äventyra med denna. Och med det menar jag givetvis Fredrik. Testa att stå under ett vindkraftverk. Vi gjorde det igår - sjukt läskigt och sjukt häftigt! Gör det bara. Ok? Bra. It's freakin' enormous.

Måleri och hårboll

 
Har haft utvecklingssamtal, målat, druckit cappucino och hängt med Julia idag. Utvecklingssamtalet gick sådär, får inte vara mer frånvarande om jag ska ha kvar mitt studiebidrag = buhu, inga mer effektiva pluggdagar hemma. Satte mig sen med Julia på kaféstation, hon skulle plugga och jag skulle måla. Internet fungerade dock inte så hon satt mest och .. åt papper och gäspade ungefär, haha. Men jag fick i alla fall målat klart ena delen av ruter dam och nästa kommer gå snabbt så saker går framåt. Men åh vad jag blev stressad av samtalet. Blä och fy, nu ska jag plugga naturkunskap. Ha så kul? Jadå.

2 år idag ♥

 
 

Stalker/Сталкер

 
Såg just färdigt den vackraste filmen jag sett på länge. En rysk konstnärlig film från 1979, Stalker /eller Сталкер/ av Andrey Tarkovskiy. Otroligt långsam, men oj så vacker den var, så fina samtal och vackra bilder. Den är blandad färg och sepia och eftersom att den är väldigt konstnärlig så finns det ca miljoner tolkningar av den, så se den.. och som jag.. kommer jag nog se den många gånger till. En sån där film som man kan se om och om igen för att tolka på olika sätt beroende på vilket humör man är på ungefär, hah. Nej men den var underbar. Är helt såld. Kommer vara mätt på denna länge. Och skådespeleriet var helt magiskt. Kärlek.

Sigma 30mm f/1.4

Testbilder- Canon eos 60D + Sigma 30mm f/1.4
 
Är egentligen hemma och sjuk idag (vilket jag är också) men när jag vaknade och kollade mailen bestämde jag mig för att ignorera det och gå till posten och hämta pakeeet! Vad låg i paketet?? NYTT OBJEKTIIV AAH! Klev upp, slängde på kläder och satte upp håret i en slarvig flät-liknande sak, gick till posten, hämtade paketet och småsprang hem för att öppna och testa. Jag är helt såld. Så sjukt bra skärpa, tyst som fan motor (superbra för att filma), superfint skärpedjup och jättefin färgåtergivning. Åh. Åh. Så nöjd. Och det känns riktigt rejält alltså, trodde det skulle vara lättare än de analoga objektiven av metall men det är inte så stor skillnad, känns proffsigt och äkta på något vis. Älskar det. Har varit en så himla bra dag. Hämtade paketet, har målat på projektarbetet och lyssnat på bra musik. Allt har bara varit... bra. Och så kom min finaste Fredrik med jordgubbar och gjorde allt ännu gladare.
 Puss och kram och hoppas att eran dag varit lika bra som min!

Det är inte värt att ge upp helt enkelt.

 
Att prata med kloka vuxna som håller på och har disputerat - ett projekt som kan pågå i 10 år mer eller mindre -var bra. Fina tips och fina ord. Kanske har jag inte fått någon lust riktigt att fortsätta med projektarbetet, men det är då fan inte värt att ge upp! 
They see me rollin'. 
Har förresten blivit totalkär i en fin frisyr som den jag har på bilden ^. Lockat hår och två flätor som diadem. Kan visa bättre bilder nästa gång jag har det. :) Väntar förresten spänt efter objektivet som ska komma i veckan, wiho!

Projektarbetet - 6

 
Dra åt skogen, vill inte hålla på med dig längre dumma projektarbete. ÅÅÅH. Blir bara så himla less. Målar nu på Queen of Diamonds. Det går rätt bra hittils, MEN sen har jag två kungar till och tre Kn. 4 ace. Joker. allt annat helvete. bläää. vill gråta och lägga mig i sängen och stanna där tills sommaren. Gjorde dessutom ett prov idag som gick svindåligt. Eller ja, kunde ju det mesta men jag blev bara så irriterad på upprepade frågor så svaren på frågorna blev.... inte så seriösa så att säga. Nog om det- pa100 är det nu. Dessa bilder tar så sjukt mycket längre tid att måla än jag hade tänkt... tar typ 8 timmar per bild istället för 4 som jag hade räknat med. usch fy blä. Snart ska det vara färdigt dessutom. Vill inte ens tänka på hur många bilder jag bör göra i veckan för att bli färdig i tid. Ska dock iväg och scanna in bilderna jag har imorgon och börja göra alla 1-10 bilder. Wellwell. Har nog inget mer att klaga på nu. Tidig kväll kommer det nog bli, om jag kommer kunna sova för en gångs skull. 92 dagar kvar till studenten. Skratta? Gråta? Tror mest på det senare, hehhehehe. okej- God natt. 

Nog kan solnedgångarna vara fina...

Canon eos 60D + Canon 18-55mm IS
 
...Men nu börjar man vara lagomt less på att frysa ihjäl varje gång man går ut. 
Imorgon börjar skolan igen. Har som vanligt bar en lektion imorgon vilken börjar 14:20 så kommer nog plugga och måla innan dess. Hörs i veckan, kram.  

Grönare, livligare dagar

Gamla bilder med min canon eos 1000D
Suttit på tumblr ett tag och bara dör av längtan till sommaren. Samtidigt slås man lite av paniken att man då kommer vara vuxen. Fast vad fan.. åh. Nej, ingenting skulle slå att äntligen få stopp på prestationsångesten. Ett tag i alla fall.
Och på tal om ingenting - Nästa vecka får jag hem ett nytt objektiv!! Hihi. Åh, älskar tradera.

Vad hände med att detta skulle vara ett effektivt lov?

Fotade med Julias kamera, redigering av mig
 
Detta lov skulle jag ju plugga och göra projektarbete. Istället får jag besök hit och dit och åker ner på stan och träffar folk och har det kul. Vad är det för trams!!! Och ikväll ska jag till Julia och äta middag och sedan krogen -vad är det för trams!!! Nej, lovet äger och i'm happy. Hoppas ni är happy också. Kram!

Idag:

 
Dagen började med frukost. Sedan kaffe, rita projektarbete, smaska på nobless, mer kaffe. Studerade bilderna jag målat hittils. Märker även att det bara är två bilder jag faktiskt målat med kropp och själ. De andra tre är framtvingade freaks som inte ens ser ut som jag som målat. Vidare: Sedan såg jag kameran och tyckte det skulle vara kul att fota vad jag gjorde och hur det såg ut. Märkte nämligen hur jäkla mycket mönster det var överallt haha. Mina byxor liksom, helt wonderbara harems fyndade från tradera, ååh älskar dom <3<3<3. Nog om det, sedan hittade jag youtube och kollade på hårgrejer och satte upp håret som ni ser nedan, tihihhih. Och imorgon ska jag träffa två Julior och Marcus på stan och vandra runt och förbereda pysseltimes hehe. Ska bygga egna smycken osv, kommer äga. Nuuuuu ska jag krama fredrik och sova tidigt, mmmmh livet är gött!
Tycker även ni ska ge den här bruden en kram, det behöver hon. Puss på dig.  

Nyfunnet otroligt kul tidsfördriv.

 
Hår!! Eftersom mitt hår börjar bli så jäkla långt började jag kolla på videos på youtube för olika håruppsättningar. Då fann jag underbart söta "Bebexo" som gör svinbra tutorials för fina flätor, knutar mm. Det här är hennes senaste, den var ganska svår, men det gick! Nu längtar jag bara tills håret blir ännu längre så det går att göra låånga fina flätor, tihi. 

Drömmer tillbaka. Eller framåt.

Canon eos 1000D + Canon 50mm f/1.8

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...