Som ett litet barn på julafton...

...har jag nu Adobe Pshotoshop CS6.
Det är underbart.
Mys-Eskil. Saknar dig.

Årets halloweenfirande (hittils)

Först åkte vi till Anna och Ludvig som hade fest med post-apocalyptiskt tema. 
 
Sedan klassfesten senare på kvällen:
 

 
...Som slutade med alltsång,, festen slutade kort där efter det som ni kanske förstår. eehheeh. 
Det var en sjukt trevlig kväll i alla fall. Trodde däremot att jag tog en miljard mycket mer bilder än jag faktiskt gjorde, som vanligt meen... en del blev det! 

Making streetart


Att man kan ha så kul med vattendroppar?


The woods

 

I olika färger


Autumn in Umeå

 
Japp, jag har ett objektiv just nu som fångar upp färger helt magiskt alltså, eller snarare fångar upp det som det faktiskt ser ut. Åh höst, U so pretty.

5 Oktober

Finaste Fredrik och jag på urkult. Och Näs i bakgrunden som ser hemskt road ut, haha!
 
Så... igår på fotolektionen så var jag och några i stora studion och fotade. Betongväggar och betonggolv, blev rätt nice på bild, inte lika kul dock när min kamera ramlade i golvet och mitt älskade, älskade 50mm f/1,8 objektiv tog smällen och sprack upp i alla möjliga delar. (tack gode gud så är kameran oskadd) Mep. Så nu är jag i stort sett kameralös, men ska fixa grejer imorgon med Misha så vem vet, han kanske kan sätta ihop objektivet igen. Dessutom har jag 3 st analoga objektiv som vi ska beställa ringar till så jag kan använda dem på systemen, det kommer bli aaawesome. Men en obestämd tid framöver är jag kameralös, vilket suger jävla..... djävul. För just nu är hösten som finast, miljarder olika färger på träden och jag vill bara knäppa kort på ALLT men ah... får hoppas att saker löser sig innan alla löv faller ner. Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...