Imorgon bär det av

till inget mindre än världens bästa Näsåker med världens bästa Urkult-festivalen som börjar på torsdag. Åååh så härligt det ska bli!

Vandring


En klump av 890 stockholmsbilder

 
Jag hade bara med mig mitt 50mm f/1.8 med mig till stockholm vilket resulterade i att jag verkligen inte hade något annat val än av att använda mig av vad jag hade, dvs ingen zoom och det var rätt bra tycker jag. Alla bilder är som magiska på sitt eget lilla vis. Och jag hade för övrigt en underbar vecka i storstaden. Men min finaste man också. :3

Fixar stockholms-bilder

och denna lapp är ju bara hur klockren som helst. Mer kommer!

snabbrita är det bästa som finns.

 
mjaah jag gillar att kludda.

Skumt vad man kan sluta upp med på en kväll.

Akvarell, fineliner och .. penselpenna typ
 
Trallala. Hej natt. Blev att jag åkte ut och hängde med Adam (som för övrigt fyller 18 idag, gratz till han) sen när jag kom hem slutade jag upp med denna ... teckning. målning. whatevz. Det var kul. Och proffsigt med fläcken på käken, jag vet. 

Oops, utkast

 
Hm, skumt man kan hitta i utkastet. Besökte stadskyrkan för... ett tag sen. Länge sen. eh

more birdies


På tal om kvälllar/nätter

 
Kom förresten på hur man ändrade kategori heeehehehe. 
 
JUSDEEE fråga: Är det för mycket färger på blöggen? För... jag tänkte eftersom jag har ganska färgstark bagkrund och färgstarka bilder oftast tänkte jag oooom man ska ta och byta bakgrund för att de inte ska bli så skrikigt. Typ grått. Grå är fint.

oredigerad sommarnatt

 
Oredigerade picsss. Brukar alltid redigera mina bilder mer eller mindre, men dessa har jag bara ändrat storlek på för det behövdes verkligen inte göras något med dem för att göra den bättre så att säga. Lallalaaa... rätt nöjd med livet nu måste jag säga. Har ett dunderskönt sommarlov och ja.. det är sommar. Bättre finns ju inte. Om ni är intresserade liksom.. bläh.
 
En sak. Hur tusan väljer man kategori på nya Blogg egentligen? -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...