Lycka

Canon eos 60d + sigma 30mm f/1.4
 
Mitt projektarbete är till slut färdigt mina vänner. Färdigt. Finito. Har skickat in bilderna till tryck nu, även köpt ramar till utställningen så nu är det bara att låta tiden gå ungefär. En sådan lycka, sådan härlig suck av lättnad och självrespekt. Just för att det är färdigt, jag har lyckats.
Men jag är så trött. Så fruktansvärt trött. 
Jag sitter just nu på skolan bakom en fet oljemålning som måste bli färdig men jag tycks inte kunna lyfta penseln. Den är ju så ful. Inte alls som jag vill att den ska se ut. Eller är den det? Är det så jag hade tänkt från början att den skulle se ut? ... Det är nog det. Det var en dum tanke. Åh jag är så jävla less. Studenten, kom nu. Trolla fram alla missade skoluppgifter och låt mig bara slippa. Vi gör en deal. Du gör det åt mig så kan du be mig om vad som helst i gentjänst. Nu vet jag dock inte vad det skulle kunna vara, men allt och alla behöver ju något. 
 
Jag och min familj åker till Oslo i natt och det ska bara bli så jädrans förbannat otroligt härligt. Norge. Vad jag har saknat dig. Jag ska fota, klä mig fint, kanske segla och andas in den där härliga friska luften av fjordvatten och skog som norge erbjuder. Jag lovar, jag är lycklig. Så himla lycklig. Men så satans trött. 
 
Återkommer efter helgen med fina bilder, ha en asskön långhelg nu. Kram.

Kommentarer
Britt Johanne Farstad säger:

Sova ut lite och vila - du är så värd det! Det skall bli skönt att vara i Norge med alla sköna människor i helgen - framför allt ni! Kramar så ses vi i morgon! :-)

Svar: Ja det gör vi och det ska bli helt underbart. Saknar dig, kram.
Silje Helene Farstad

2013-05-08 | 15:45:48
Britt Johanne Farstad säger:

Saknar dig hjärtat. Kram!

2013-05-16 | 20:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...