Måleri och hårboll

 
Har haft utvecklingssamtal, målat, druckit cappucino och hängt med Julia idag. Utvecklingssamtalet gick sådär, får inte vara mer frånvarande om jag ska ha kvar mitt studiebidrag = buhu, inga mer effektiva pluggdagar hemma. Satte mig sen med Julia på kaféstation, hon skulle plugga och jag skulle måla. Internet fungerade dock inte så hon satt mest och .. åt papper och gäspade ungefär, haha. Men jag fick i alla fall målat klart ena delen av ruter dam och nästa kommer gå snabbt så saker går framåt. Men åh vad jag blev stressad av samtalet. Blä och fy, nu ska jag plugga naturkunskap. Ha så kul? Jadå.

Kommentarer
janne säger:

Så är det...närvaro viktigare än vad man faktiskt gör.

Svar: Ja.. det är så himla dåligt. Att det liksom bara finns "Ett rätt sätt att plugga" och det är att man måste vara i skolan. Jag menar det är bra att vara där och så, men man kan faktiskt hålla sig uppdaterad under EN lektion då och då via internet så man inte missar något. Blä.
Silje Helene Farstad

2013-03-19 | 17:59:09
Janne säger:

Men det är lika bra att lära sig gilla läget. Arbeten fungerar oftast på precis samma sätt.
Inte alltid logiskt och effektivt men sådan är normen. Tänker att du måste ha varit borta en del när du får varsel redan i slutet av mars :-)

Svar: 20%, det var gränsen förr. Men all frånvaro är anmäld så ingen skolk direkt... Men ja, jag har varit borta för mycket. Det vet jag, så nu ska jag vara där!
Silje Helene Farstad

2013-03-20 | 09:23:36
janne säger:

Tyvärr så har klimatet hårdnat både på skolor och arbetsplatser. Den nya ordningen.
Kramar till dig och hälsa

2013-03-20 | 10:46:35
tyraelvira.blogg.se säger:

vilka vackra bilder :)

2013-03-21 | 12:54:34
Bloggadress: http://tyraelvira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...