Blä.

 
Blä känner jag just nu. Varför försvinner inte denna helvetesstress. Nu är i alla fall alla kurser från förra terminen avslutade och jag har fått MVG och VG i alla, det är ju faktiskt helt ok. Men fortfarande försvinner inte denna prestationsångest och stress. Blä. Har i alla fall fått datum för min utställning på folkets hus och den kommer äga rum 20-27 maj. Det är ju aslänge kvar, eller hur? Blä fortfarande. Kan man inte satsa på skolan och må bra samtidigt eller? Allt var så mycket lättare när man inte brydde sig om var man ska ta vägen, det går som det går liksom, men nu vet jag ju ochjag vet även att det krävs en del för att klara det. Blä. Ska även börja skriva CV för att skaffa mig ett jobb när skolan slutar och det ligger och trycker som en stenbumling att studenten närmar sig, 5 månader sen slut med lugnet att bo hemma, inte behöva tänka på ekonomi och vad det ska bli för middag ungefär. Men det är också 5 månader av ansträngning för att sedan pusta ut och aldrig behöva trängas i korridoren med folk man inte känner och folk man får intrycket av att de inte tycker om en osv. Att jag ens skriver detta i bloggen är ju bara.. skumt. Aja, jag står för det. Hur är det med er är frågan ni som är så fina och tittar in här? 

Kommentarer
janne säger:

Livet är en rollercoaster. Comes rain, comes shine.
Stor kram.

2013-01-15 | 18:13:58
Julia säger:

You can do it! MVG och VG i allt är ju asbra. Jag har typ g och ig xD

Svar: Haha, jodå been there ^^ Men jag har ju satsat också.. ;p
Silje Helene Farstad

2013-01-15 | 18:51:34
Bloggadress: http://kjaerleik.blogg.se
Vasse säger:

Du är awsume!
Heja heja!!
Men känner samma sak.. Fast kommer bli mer glad av att slippa klassen mer än alla andra i skolan :P .. Är så less på vissa där..

Svar: Hah, samma här vilket är rätt trist för det är några jag gärna skulle känna bättre liksom ^^ Menmen, tack Vanessa, det värmer :3
Silje Helene Farstad

2013-01-15 | 19:48:53
Bloggadress: http://vasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...