Projektarbetet - 2

 
Så.. projektarbetet går långsamt framåt. Jag skissar och skissar men att börja med akvarellmålningarna igen känna bara... läskigt. Börjar jag så kommer jag bara göra fel och kasta bort tid känns det som, vilket jag inte har råd med, haha. Åh sucken. Men jag måste ju börja. Såklart. I veckan så ska jag göra åtminstånde färdigt 1 bild till eftersom att äntligen har jag tid igen. Yep.. efter i planeringen är jag haha åh... minst 7 bilder ska vara färdiga till jul. Men lite lätt lat blir jag också av stress istället för att göra något åt det. Blö. Här har jag i alla fall ritat alternativ för King of Hearts och Ace of Hearts. Sista är Queen of Spades, men ska göra färdigt hjärter innan jag går vidare. :)
 

The lost forrest


Poster?

Håller just nu på med en fotouppgift som går ut på att göra en affisch. Att det ska vara så svårt att kunna kombinera en bild med en text!? Sucken. Är inte heller säker på vilken bild jag ska ta, buhu :<

fuckingfuckfuck.

Är så jävla less på hela världen just nu och fucking jävla less på att mitt jävla µtorrent inte funkar och fucking jävla less på mitt förbannade projektarbete och så jävlajävla less på allt annat helvete i skolan så jag inte ens vet vad jag ska göra av min fritid förrutom att tänka på skolan. Fucking dö. OCH MIN JÄVLA CHEESCAKE ÄR SLUT.
 
Ger en mer färgglad bild efter all mörkbombande dimm-bilder. Säger även god natt och.............god natt. Här är en söt and-unge jag kan trösta mig med.
 

In the land of nowhere


Kill Bill vol. 1

 
Fantastisk film med fantastisk musik.

Fog

Var ute och fotade igår i en hemskt fin dimma.

I mina länkar:

Eftersom att jag inte har så mycket nya bilder att visa så kommer här en bomb från min tumblr. Har även lagt till länkar till min tumblr och instagram i Mina Länkar i menyn så  den som är intresserad hittar dit. 
 
Och.. måste ju tillägga att min tumblr är sprängd med vackra natur bilder men också åt det mer psykadeliska hållet och även lite gulliga saker. heh ^^

Och så säger hon god natt ..igen

 
med en bild från mitt magiska favoritställe i Molde. Det är vääldigt fint där. Och där hörs inte ett ljud från en bil eller en människa det bara är... naturligt och awesome. Nu ska jag och Fredrik se The Living Daylights, ännu en Bond-film. Bummbumm nattiz :)

Projektarbetet - 1

Så nu har jag fixat llite med mina kategorier och även lagt till en! Projektarbetet heter den och där ska jag då skriva minst en gång i veckan om hur det går och hur jag kommer framåt osv. 
 
Vad ska mitt projektarbete gå ut på då?

Jo, jag ska göra en kortlek. Det innebär att jag ska måla 55 bilder i a4 med akvarell som tavlor, varav 15 eller 18 (har inte bestämt än om jag ska ha med alla Ace eller endast spader) ska jag ställa ut på en utställning som kommer ske i slutet av mars eller början på maj på Folkets Hus i Umeå. De resterande korten, dvs i alla fyra färger 2-10 ska jag också måla men de kommer inte vara med på utställningen och kommer heller inte kräva lika mycket tid som Kn upp till K + Ace och Joker.

Och varför har jag valt att göra en kortlek?  Jag vill göra detta för att jag tycker det är coolt, och det kommer bli en utmaning framför allt. Jag blir nästan aldrig nöjd/klar med mina bilder, men det är för att jag alltid gör fel i början. Och det kommer jag på när bilden är färdig, såklart. Genom det här arbetet tänker jag att jag kommer lära mig massor, teknik och idémässigt. Det kommer vara i fantasy/övernaturligt tema, queens och kings kommer att vara alver och kungligheter tror jag, och Knight’s kommer vara fabeldjur. Har börjat måla min först Kn, och det är en manticore (lejon med människohuvud och drakvingar, och en skorpionsvans) och så har jag Queen of Hearts färdig också. 

Jag har även hittat ett företag som kan trycka upp kortleken i 10 exemplar som kommer finnas att kolla i på utställningen och jag kommer även sälja några kortlekar, men vet inte för vilket pris än. För att göra det kommer jag scanna in alla bilder när jag är färdig och ändra bildstorlek etc. i Photoshop och sedan mailar jag bilderna som ska tryckas. Även bakgrundsbild såklart.

 
Här är de två som är färdiga hittils, Knight och Queen of hearts. Här är dock inte Kn heelt färdig men har ingen bild på den som 100% klar, nu har den mer löv nämligen.

Hej...

 
.. och god natt. Nu ska jag och Fredrik se A view to kill, den 14e Bond-filmen i ordningen... snart färdiga med Roger Moore, woho! 

Between the light

 
Mer av den underbart fina månen.
Lyssnar på soundracket från filmen Ink som jag lyssnade på dundermycket förr och hade typ glömt att det fanns. Sen ville Julia ha förslag på soundrack från film och då kom jag på igen att jusde.. den ja. O.o 
Jamin Winans – Ink The Complete Soundtrack

stön.

 
Sitter på kaféstation och försöker plugga fysik atm. Är på fråga 8/41 och provet är imorgon. Stressad? Ja... Sug mig kaos, jag är körd. >.<

När kommer snön då?


Tattoo task

 
Har just målat färdigt tatuerings-uppgiften, text ska också läggas in och det ska skrivas med bläck och stålpenna! Ska bli kul :3 Dock var detta papper väldigt svårt att hanskas med, jag har målat med flytande tush och när man drar ett penseldrag endast med vatten blir det typ kolsvart så inte helt lätt var det att få fram den grå-nyansen man ville. :<
 
 
Bilden är förresten upplagd via instagram, silicus heter jag där om ni är intresserade. Där laddar jag upp mer bilder om vad jag gör för stunden, mycket ritgrejer osv. 

Godnatt-hälsning från mig.


Svart/vita fina människor.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...