Umefolk

I helgen chillar jag på folkets hus här i Umeå och hänger på folkmusikfestivalen Umefolk, så sjukt härligt, som ett litet mini-urkult (notera mini), för mig är det som.. efter umefolk kommer våren. Så jag välkomnar våren med ett leende kan man säga. Blubb, ha en bra helg.:3
Ps, bilden tagen av Julia på Urkult i somras.

Landhill


Klump.

Bajsdag. Inget har gått bra, och så är man sjuk. Nu är jag bara hemma, ska se film och göra ingenting. Farväl.

älskar 9gag ibland.

Haha, så förbannat bra.
http://9gag.com/gag/2695260

Soligt.

Så jag och Julia gick förra söndagen ut och vandrade med kameran, det var sol men fruktansvärt kallt hm.. vet att det är hemskt tråkigt att kolla på ansiktsbilder osv, men jag kände för det. Dessutom är det kul att leka med till andra saker, som lägga in i andra randombilder man redigerar, kan bli coolt.

The pillars of the earth

Okej, precis tittat färdigt på serien The Pillars of the Earth, och så förbannat bra. Kan ju börja med - kolla introt, kolla bara. Hur vackert?
sett serien inan också i somras, men var tvungen att se om den då vi har skaffat boxen osv.. I alla fall, en serie baserad på Ken Follett's bok på 8 avsnitt och den är så cooool och kyrkan som de bygger är så jävla snyyygg och jag bara älskar allt med hela serien. Megabra skådespelare osv.. men ja, jag menar kolla på klippen ovan, det är alltså introt innan varje avsnitt och det är så vackert att jag flyger lite inombords.
Jusde, kanske ska säga att allt utspelar sig på typ 1100-talet me thinks, i england. Hm, defenetivt ett tips för bra folk. :)

Dagen har Ej spenderats väl.

Rökelse är så braa.

Varit hemma från skolan idag, tänkte göra lite skoluppgifter och sånt där... men jag är hemskt duktig på att göra allt annat istället. Som alltid.

Lulz.


Ja, jag fipplar med sommarbilder jävligt mycket, men jag vill ha sommar så jävla mycket.


tumblr inspoooo.

Okej, nu tänkte jag som reklamera lite här. Ja, jag har  blivit besatt av tumblr. Det finns så himla mycket inspirerande och vackra bilder att jag inte kan få nog. Har haft det rätt länge nu, men alldeles nyss börjat sätta ihop inlägg och göra min egna blandning av bilder. Detta är alltså en inspo. blogg och det är såklart inte mina egna bilder som finns med där (Menar.. det är tumblr.) Så den heter chocolateships och du som gillar lite psychadelisk stil blandat med vackra naturbilder och konst kan nog smaska lite med ögat av detta. dadammm ja hejs. svejs.
typ sånt här.
Hm, god natt.

Moln och så är ju ganska coolt. Och solen är fin.


Ett litet kladd från kladdboken


unsharp


Vissa minnen är starkare än andra.

Även om att det var väldigt svårt att vara i norge i somras, så saknar jag denna fors och fjället.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...